Na Beogradskom sajmu od 25 do 28 septembra 2013. godine održan je 4. Međunarodni sajam bezbednosti objekata, infrastrukture, lica i poslovanja “iSEC 2013” pod pokroviteljstvom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i uz podršku Udruženja za privatno obezbeđenje Privredne komore Srbije, Udruženja eRazvoj i drugih strukovnih udruženja.

 

iSEC 2013

 

Sajam iSEC 2013 okupio je preko 50 izlagača iz zemlje i sveta koji su indirektno predstavili 130 proizvođača iz 39 zemalja sveta.

 

U sklopu iSEC 2013 održana je i stručna konferencija bezbednosti “iSEC Know-How” i sBIT (informaciona i ICT bezbednost). Kompanija YUTRO.com učestvovala je na okruglom stolu posvećenom korporativnoj bezbednosti a u delu stručnog programa imali smo zapaženo predavanje na temu “Bezbednost podataka u računarskom oblaku (Cloud Security)”.

 

 

Evidentno je da su predavanja na temu “Cloud Security” svake godine zanimljivija auditorijumu i da svest o neophodnosti ovih sistema dolazi do izražaja.
Posebno treba pohvaliti organizatore skupa iSEC2013 koji su prepoznali značaj informacione bezbednosti i svoje afirmativno delovanje prema izlagačima kao i aktivno angažovanje Fakulteta bezbednosti.

 

 

U saradnji sa Fakultetom bezbednosti, organizovano je takmičenje za studente “iPUZZLE” u rešavanju bezbednosne problematike a kompanije YUTRO.com i Salmont, članice Udruženja eRazvoj, dodelile su vredne nagrade za tri prvoplasirane ekipe.

 

 

 

 

Comments are closed.