Kompanija YUTRO.com i Udruženje e-Razvoj su i ove godine učestvovali zajedno na 3. Međunarodnom sajmu bezbednosti objekata, infrastrukture, lica i poslovanja-iSEC 2012., koji je održan od 5. do 8. novembra 2012. godine na Beogradskom sajmu, pod pokroviteljstvom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Sajam iSEC 2012. je i ove godine okupio predstavnike javne bezbednosti, institucija, asocijacija, kao i kompanije iz oblasti bezbednosti koje su se predstavile vodeće svetske poznate brendove u domenu bezbednosti objekata, infrastrukture, lica i poslovanja i informacione bezbednosti.

Visoke tehnologije u funkciji javne i privatne bezbednosti, Tehnička infrastruktura objekata, Integracija bezbednosti i upravljanja objektima i poslovanjem, Korporativna i industrijska bezbednost, Tehnička i fizička zaštita, Informaciona bezbednost – sBIT su samo neke od tema koje su predstavljene na sajmu.

Osim izložbenog dela, sajmove je pratio sadržajan stručni program – predavanja i okrugli stolovi.

Predstavnici kompanije YUTRO.com su u toku sajma održali stručno predavanje na temu “Sigurnost podataka u cloudu” i moderirali okrugli sto na temu “Integracija monitoringa i sistema video nadzora“.

Comments are closed.